Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 13 Disember 2009

Hari tu di Port Dickson, Negeri 9

Kebetulan time tu memang tensen gila sebab tak dapat jawab exam....so plan last minute nak release tensen kat Port Dickson ni.... (at the same time nak return kereta kat Afiq punya pak cik).. so kitorng pun menumpang la nak scanning di pantai yang dulunya indah but now tak berapa indah!

Sesampai je kat Port Dickson...kitorg sempat lagi singgah kat sebuah gerai tepi jalan menikmati ABC dan cendol....ade orang yang mengidam kekdahnya...hehe...


Akhirnya kitorg pun sampai la kat pantai Port Dickson tu dalam pukul 4pm lebih kowt...punya la ramai org...scanning best!!! Apa lagi Baby ngan Paan terus ganti baju xtak sabar2 nak mandi manda....me, afiq & shah bertekad tak nak mandi...sebab takut kena 'sunburn'...biasala jaga kecantikan kulit kan...haha :)

So...sambil2 scanning2 tu..kitorg sempat la gak pose2 jadi model ala2 utk majalah cuti2 Malaysia...haha....Enjoyy!!






Tiada ulasan: