Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 28 Januari 2010

Jangan Berhenti Berharap!!



Hye semua.....

Post lepas saya ada cerita sedikit pasal GLEE....cerita baru yang tengah HOT sekarang ni kan?? Hehe....dalam cerita tu ada satu part dorang nyanyi lagu "Don't Stop Believin" rasanya kat episod 2 atau 3 kowt.... walaupun first time dengar, saya dah minat gila dengan lagu tu!! Entah dah berapa kali ulang2 scene tu....ahaks

Oleh kerana terlalu taksub dan jatuh cinta dengan lagu tu....saya pun bukalah Youtube sebab nak tahu sape penyanyi asal lagu tu. Tanpa disengajakan.....saya terjumpa video ni plak.....

Sape SAM TSUI ni??? Mesti korang pun x pernah dengar nama ni kan?? Apatah lagi saya!!

Dengan penuh perasaan ingin tahu....saya pun cubala try search more video of him dalam Youtube.....and you know what?? He is so amazing!! Wah....tak sangka saya dah jatuh cinta dengan suara dia...he's talented!! Apa yang special pasal dia ni.....dia bukan ARTIST, bukan PENYANYI, bukan CELEBRITY......but just a normal COLLEGE STUDENT of Yale that has no recording deal or any single yet!!! But man, he really got the voice and talents.....he can really sing beautifully....and i just can't get enough of HIM. Kalo korang search dia kat Youtube...korang boleh tengok dia nyanyi beberapa lagu yang korang pasti suka...misalnya Run by Leona Lewis, Thinking of You by Taylor Swift, Michael Jackson Medley, You and I Both by Jason Mraz dan macam2 lagi....

Sam Tsui is not ALONE?? If you like Sam Tsui...then you all harus kenal ngan kawan dia ni...KURTHUGO SCHNEIDER. Actually semua video, music arrangement and back up singer dalm video tu adalah atas usaha Kurt yang juga sangat berbakat dalm bidang musik (Tak heranla sebab dorang ni adalah pelajar dalam seni musik). Antara semua video lagu yang dia nyanyi dalam Youtube tu...saya paling suka "Don't Stop Believing".... atau Jangan Berhenti Berharap! Sedap juga tajuk lagu ni kan?! hehe....

**Sebagai kesimpulannnya.....akhirnya saya jumpa juga penyanyi asal lagu ni.....iaitu Journey..sebuah kumpulan veteran gteww...!! Tapi banding dengan penyanyi asal dangan Sam....I go for SAM!! Hehe~

2 ulasan:

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Damn!!
I also in love with Sam Tsui..
tp dun worry, u guys can rebut berdua..
I in love dgn nyanyian dia jer..
Heheeh..
But idea for having twins best la..
Nak twins gak!!

Zino Zegna berkata...

haha....nvm..semua leh share...
i oso fell in love with his voice...so much!!!